Microsoft Nyheder 04-11-2016

Kategori: Solution365 Udgivet: 4. november 2016

nyhedsbanner
Efteråret har ramt os og vi træder for alvor ind i en kold tid. Men det er ikke alt sammen overskyet og kedeligt. Vi går nemlig højtiden for IT-virksomheders annoncering af nye teknologier i møde og Microsoft er også at finde blandt dem der har noget nyt på programmet.

Tjek den nye Surface Studio og nye Surface Book ud!
I sidste uge afslørede Microsoft to nye medlemmer af deres Surface familie;

Deres nye Surface Studio, der vil forvandle dit kreative studie og gøre det endnu nemmere for dig der arbejder med grafik at overføre dine kreative evner fra papiret til den digitale verden. Med en opløsning på imponerende 4,5k – ca. dobbelt så mange pixels som et moderne 4k-tv, er det ikke plads du kommer til at mangle, når du arbejder på denne nye arbejdsstation. Selv om der er tale om en 28” skærm, så er den stadig mobil og fleksibel og kan både lægges ned og vinkles alt efter behov. Kunne du tænke dig at vide mere om den nye Surface Studio så klik her.

2. generation af Microsofts Surface Book blev også præsenteret og er en opgradering med dobbelt så meget kraft som 1. generation. Ud over dobbelt så mange kræfter, kan Surface Booken også prale af at have en af de længste batterilevetider på op til 16 timer! For mere information om den nye Surface Book klik her.

Microsoft Teams – lander i starten af 2017
Sidst men ikke mindst så introducerer Microsoft også noget af det som vi er super spændte på selv at komme i gang med at benytte, nemlig Microsoft Teams. En helt ny måde at bruge Office 365 pakken og kommunikere internt og eksternt i din virksomhed. Med integrationen af live-chat, grupper og masser af tilpasningsmuligheder vil det i fremtiden blive meget nemmere at samarbejde og kommunikere på en samlet platform, nemlig Office 365.
Læs mere om hvad der er kommet af nye ting her, og hvis du er interesseret i en Office 365 løsning så klik her for at se hvad vi kan tilbyde.

Gem

Gem

Del indlægget