Microsoft Tech Summit 2017

Kategori: Solution365 Udgivet: 18. november 2016

blog_banner_ms_tech_2017

Så sker det! Microsoft Tech Summit kommer igen til København.
Julen nærmer sig og Microsoft har noget i godteposen til os alle.
Kunne du tænke dig at finde ud af hvad fremtiden inden for IT-management og cloud services bringer? Så er det nu du skal slå til. Microsoft har netop annonceret, at de kommer til København d.30-31 marts 2017. Der kan du opleve nogle af de største Tech guruer fortælle om hvad vi kan se frem til af nye tiltag fra IT-giganten.

Hovedattraktioner:
Keynote af Brad Anderson – President af Microsofts Enterprice Client & Mobility (ECM) hold. Med ECM holdets fokus på mobile first så har Brad Anderson et dybt kendskab til brugen af mobile enheder og hvordan man bedst kan optimere ens workflow på lige præcis de enheder man selv benytter mest, om det så gælder mobil, tablet, bærbar eller noget helt andet.
Labs on demand – Med et væld af workshops til alle grader af IT kyndige, så vil der helt sikker være noget for alle der kunne tænke sig at udvide sine evner inden for IT. Der er alt fra administrering af Microsoft Office 365 og hvordan man kan sætte grupper op og navigation i deres admin panel til workshops i remote  administrering af Microsofts nye Nano Server.

Information:
Dato:  30. til 31. marts 2017
Pris:  Gratis
Hvor:  Bella Center København, Center Boulevard 5, 2300 – København S
Læs mere: https://www.microsoft.com/da-dk/techsummit/copenhagen.aspx

Del indlægget