Så er der morgenmøde!

Kategori: Information Udgivet: 5. december 2016

morgenmøde_banner_1_4

Kom til morgenmøde d.17/1 2017 kl.9:00-11:00, på Marielundsvej 18, 2730 Herlev og få et indblik i spændende produkter til Office 365 som gør din dagligdag nemmere.

Vi er glade for at kunne præsentere en spændende morgen omhandlende Office 365, med fokus på følgende produkter: Ant Text og Keepit, samt nye muligheder i Office 365. Fokus er jeres mailsystem og hvordan det kan optimeres og hvad fremtiden inden for mail og digital kommunikation vil bringe.

Ønsker du at deltage, så udfyld nedenstående kontaktformular eller send os en mail på info@solutionteam.dk med navn, virksomhed og telefonnummer. Der er begrænset antal pladser så vi kører efter ”først til mølle”.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lidt om de forskellige produkter:
Office 365 – Er en af de mest anvendte kontorprogrampakker i verden. Pakken indeholder alt fra Word til mails i Outlook og det er denne pakke mange virksomheder benytter i deres dagligdag.

Ant Text – Er et super godt program til dig der sender mange standardmails. Med Ant text kan man nemlig let og elegant lave skabeloner i Word, som kan lægges direkte over i ens mail, så man ikke behøver at starte fra bunden hver gang man skal lave en ny mail eller kampagne.

KeepIt – Er en ekstra beskyttelse af al den information som man har i ens Office 365 og generelt på ens computer og mobile enheder. Det er et backupsystem der gør din hverdag mere sikker.

MS Ignite 2016 – Er en af Microsofts største konferencer, hvor de inviterer deres partnere med til et kig ind i hvad fremtiden inden for digitale løsninger og produkter vil bringe. Meik fra Solution Team var med og vil dele med jer, hvad I kan forvente af tiltag fra Microsoft i den nærmeste fremtid.

Del indlægget