Ny opdatering til OneDrive

Kategori: Solution365 Udgivet: 19. december 2016

jule_nyheder_2016
Hvis man har fuldt med i hvad Microsoft har haft gang i det seneste år, så ved man også at de er begyndt at udvikle med en rygende fart på deres OneDrive løsning.

Hvad er OneDrive?
Microsofts Cloud baseret backup løsning der gemmer dine filer i skyens så du altid har adgang til dem hvor end du befinder dig.

Det har båret frugt og i forlængelse af deres annoncering til Ignite 2016 omkring kommende opdateringer til OneDrive lancerer Microsoft nu en Preview udgave af deres Admin Center til OneDrive, klar til at blive afprøvet af alle First Release kunder.

Hvad kan jeg bruge det til?
Hvis din virksomhed har brug for en nem måde at synkroniserer flere mapper mellem brugere samt har brug for en backup løsning til at gemme jeres filer, så vil denne tilføjelse af et Admin Center gør det meget nemmere for it-afdelingen og ledelse at tilpasse den samlet OneDrive løsning.

Juletilbud

Opret eller flyt jeres Office 365 abonnement i dag og få de første 2 måneder gratis!
Bestil nu! Skriv til os på info@solutionteam.dk
Eller klik her og læs mere

Med funktioner så som:

  • Oversigts rapporter
  • Delings kontrol
  • Synkroniseringstilpasning
  • Lagerkonfigurering
  • Enhedshåndtering

Så åbnes der op for en lang række muligheder for at skræddersy ens cloud løsning over alle ens maskiner så man får det optimale ud af ens cloud miljø.

Planen er at få rullet løsningen ud til alle i løbet af januar måned, med et link direkte fra Office 365 admin centeret.

Læs den officielle annoncering her

Del indlægget