Håndter data på en ny måde

Kategori: Solution365 Udgivet: 3. februar 2017

bachelor_februar_2017_3
Vi her hos Solution Team er utroligt stolte af vores nye bachelor indehaver Nicolai Strudsholm der lige er blevet færdig med sit bachelorprojekt. Hans projekt har omhandlet udviklingen af en webapplikation med fokus på at gøre det lettere for brugere at håndterer data.

Bachelorprojekt

Projektet består af to dele: kernedelen, som er selve systemet med den nødvendige funktionalitet for at opfylde det krav, kunden havde til visning og redigering af data. Den anden del består af en Office365 integration, som gør at firmaets arbejdere og afdelinger kan logge ind i systemet med deres Office365 arbejdskonto og blive tildelt rettigheder alt efter hvilken afdeling, de tilhører.

Kernedelen – Webgrænseflade
Vi oplever, at nogle kunder håndterer deres data (fx kundeinformationer) gennem metoder, som ikke er helt optimale både mht. til sikkerhed og optimering af arbejdstiden. En kunde, vi arbejdede sammen med på projektet, havde en tung og langsom løsning, som krævede at folk loggede ind på en computer gennem ’Fjernskrivebord’. Vi har også erfaret, at kunder har opbevaret data i Excel ark og bruger fildeling (Dropbox, KeepIT) til at nå ud til alle medarbejdere.

Som en løsning til disse problemstillinger, udviklede vi en let generisk webapplikation, som kan håndtere mange former for data. Systemet er utrolig nemt at tilpasse til den enkelte kunde, og da systemet kan tilgås på tværs af enheder, så kan du arbejde hvor og med hvilken enhed (mobil, tablet, bærbar etc.) du vil.

Eksempel: En kunde, som har haft behov for visning af data omkring: Brugere, hjælpere, kontakter og ansættelser.
bachelor

Systemet autogenererer de forskellige typer (Bruger, Hjælper, Kontakt, Ansættelse) samt hvilke felter, der skal vises med indhold af data. Der er mulighed for at strukturere visningen af data i faner, samt er der mulighed for at begrænse adgang til faner og typer, så du kan håndtere følsomt data med et overskueligt overblik.

Har du data, som du gerne vil have flyttet op til visning i en webapplikation, så viser vi dig gerne en demo (med din data, hvis det ønskes), hvordan det vil komme til at se ud.

Office365 integration
Vi har udvidet systemet med Office365 integration, hvilket betyder, at du skal logge ind med din Office365 bruger, for at få adgang til systemet. Systemet bliver sat op i det ønskede Office365 miljø, så kun brugere i firmaet vil få adgang til systemet. Dette kan sættes op med Single sign-on, så du efter login i Windows kan tilgå Office365 portalen og systemet uden at logge ind igen.

Der benyttes Azure Active Directory(AAD) til at styre rettighederne til systemet, hvis der er behov for at håndtere data, som ikke skal tilgås af specifikke medarbejdere/afdelinger. Rettighederne bliver styret gennem grupper i dit AAD, og med ganske få klik kan du oprette nye medarbejdere og tildele dem adgang til dele af systemet.

Hvis der ikke bruges Office365 i firmaet, hjælper vi gerne med at sætte Office365 op, men det er også muligt at få tilpasset systemet til at fungere udenom Office365, så det passer lige til jeres behov.

Kunne du tænke dig at vide mere om dette system så kontakt os på telefon 71 99 06 06 eller udfyld vores kontaktformular.

Del indlægget