Microsoft Flow – automatisering af opgaver har aldrig været nemmere

Kategori: Solution365 Udgivet: 10. februar 2017

ms_flow_banner
Microsoft Flow er en ny og super nem måde at automatiserer ens daglige arbejdsopgaver.

Har du en opgave som du laver igen og igen hver dag eks. lægger filer op i en delt mappe eller oprettelse af møder i din kalender? så kan flow gøre dit arbejde lidt nemmere ved automatisk at udføre nogle af opgaverne for dig.

Flow er et meget simpelt system der forbinder dine arbejdsprogrammer med hinanden og skaber en strømlining fra program A til B (Derfor navnet Flow). Opsætningen i Flow er intuitiv og består af en kombination af drag and drop og tekst skrivning.

Som med alle Microsofts produkter så har de en tæt integration og kommunikerer super mellem hinanden. Med flow får man både den integrerer Microsoft sammenkobling, men flow åbner også op for et hav af sammenkoblings muligheder med andre tjenester så som google, dropbox, twitter, MailChimp m.f.

Oveni Flows store sammenkoblings muligheder så har Microsoft samtidig et stort udvalg af skabeloner som man kan arbejde ud fra, hvis man leder efter en løsning til en gængs Flow opsætning.
Bruger du eksempelvis en masse forskellige sociale medier så kunne det være at du godt kunne tænke dig at optimerer din deling af nyheder over dem alle.

Med Flow kan du sætte en opgave op til at slå et Instagram billede op på din Facebook væg hver gang du deler et billede.
Samtidig kan du have et andet Flow kørende der oprettet nye Tweets generet ud fra dine Facebook opslag.

Med Flow så er der nærmest ingen begrænsninger for hvor mange af de små rutineprægede arbejdsopgaver i din hverdag du kan optimere og måske helt slippe for at skulle gøre igen!

Kunne du tænke dig at vide mere om Flow eller prøve en demo af det?
Så kontakt os på telefon 71 99 06 06 eller udfyld vores kontaktformular.

Del indlægget