Så er der sat to nye hjemmesider i luften!

Kategori: Solution Site Udgivet: 17. februar 2017

hjemmesider_februar2017
Så er der sat to nye hjemmesider i luften og vi er super glade for resultaterne.

Det er altid dejligt at nå i mål med to så spændende opgaver som disse. To hjemmesider, begge med det udgangspunkt at siderne skulle være lyse med meget skarpe kontraster så fokus let kunne dirigeres der hen hvor man vil have det.

Intographic (intographic.eu)
intographicEn stilistisk side med masser af luft og pang, der skaber fokus på det fremstående indhold.
Hjemmesiden er opbygget med lange scroll sider der skaber et flow og en inddeling af indholdet så hver sektion står klart og tydeligt.

Sektionsinddelingerne benytter sig skiftevis af en farvet baggrund og at tynde banner billeder med en parallax effekt der skaber både dybte og liv når man bevæger sig igennem siden.

“Hvordan arbejder I med hjemmesider?”
Vi elsker at lave hjemmesider i tæt samarbejde med vores kunder og vi synes at det giver en mere personlig oplevelse af hele processen samt at det endelige resultat.

Med vores Solution Site løsning benytter vi os af en meget fleksibel tilgang til både indhold og opsæt af siden. Solution Site kommer i en basis udgave og derpå kan man tilføje de ekstra egenskaber som man har brug for på sin side.

Styrket Læring (styrketlæring.dk)
stlearingEn dejlig sjov og lærerig blog side med masser af spændende ting at læse. Brug af store billeder og inddeling af emner skaber sammenhæng mellem det du læser og det du ser.

Med en blog vil det der bliver skrevet på siden altid være i fokus og det at have siden forbundet til de sociale medier har stor betydning for at skabe et samlet indtryk af Styrket Lærings online tilstedeværelse.

Alt i alt så er det to hjemmesideløsninger med hvert deres mål, begge med udgangspunkt i en let og overskuelig hjemmesideopbygning.

Har du brug for en hjemmesideløsning?
Så kontakt os på telefon 71 99 06 06 eller udfyld vores kontaktformular.

Del indlægget