MS Tech Summit 2017

Kategori: Solution365 Udgivet: 3. marts 2017

ms_tech_banner
Tiden drager nærmere og vi hos Solution Team ser frem til at få en på opleveren når Microsoft afholder deres årlige Tech Summit her i København den 30. og 31 marts.

Er du interesseret i hvad fremtiden inden for cloud services og IT-management bringer? så er det nu du har chancen for at komme helt tæt på og opleve nogle af de klogeste Tech guruer i verden fortælle om deres visioner og hvad Microsoft har af planer for fremtiden.

Hovedattraktioner:
Keynote af Brad Anderson – Med Microsofts fokus på mobile first så har Brad Anderson (President af Microsofts Enterprice Client & Mobility) et dybt kendskab til brugen af mobile enheder og hvordan man bedst kan optimere ens workflow på lige præcis de enheder man selv benytter mest, om det så gælder mobil, tablet, bærbar eller noget helt andet.

Labs on demand – Med et væld af workshops på alle IT niveauer, så vil der helt sikker være noget for enhver IT-kyndig der kunne tænke sig at udvide sine evner. Der er alt fra workshops i remote administrering af Microsofts nye Nano Server til administrering af Microsoft Office 365 og hvordan man kan sætte grupper op og navigation i deres admin panel.

Information:
Dato:  30. til 31. marts 2017
Pris:  Gratis
Hvor:  Bella Center København, Center Boulevard 5, 2300 – København S
Læs mere: https://www.microsoft.com/da-dk/techsummit/copenhagen.aspx

Del indlægget