Robotter på nettet

Kategori: Solution Site Udgivet: 20. marts 2017

robotter_blog_bannerRobotter på nettet er en ting som måske ikke så mange er klar over eksisterer. De er dog der ude og de kommer i mange forskellige former.

Nogle er gode og kan hjælpe din hjemmeside med at blive vist bedre på google, andre kan være onde og vil prøve at spamme din hjemmeside, og der er en helt tredje kategori som eksempelvis cleverbot som man kan få sig en god snak med.

Solution Site

Få en hjemmeside der kan snakke med de gode robotter og beskytte dig mod de dårlige.
Send os en mail på info@solutionteam.dk og fortæl os om dine behov, så finder vi sammen en god løsning.

I dag vil vi dog tage et kig på det robotter der har til formål at prøve at spamme din hjemmeside så meget at den ikke kan klarer det og bliver nød til at lukke ned. Det er selvfølgelig ikke sjovt når sådan noget sker, men heldigvis kan man gøre noget for at forhindre bots i at bryde en side ned.

Først og fremmest gælder det om at få installeret et godt sikkerhedssystem på din hjemmesiden (vi kan anbefale WP Cerber til WordPress der virker fantastisk).

Dernæst kan man udvide ens sikkerhed med en af de mest effektive metoder til at blokerer bots, ved at få sat Google reCAPTCHA op. Du har måske hørt om det, eller i hvert fald stødt på det mens du har klikket dig rundt på nettet.

google_recaptcha
Google reCAPTCHA er den lille tjekboks der beder dig om at bekræfte at “Du ikke er en robot” som du skal klikke når du prøver at logge ind på sider, skrive kommentarer eller ligene.

Det er ikke bare for sjovt at den boks er der, men det er faktisk en af de mest anvende metoder til at undgå at en bot kan angribe din hjemmeside, da de ikke komme forbi dette skridt i processen.

Kunne du tænke dig at få sat reCAPTCHA op på din side så kontakt os på info@solutionteam.dk eller klik over på Googles side og registrer dig.

Del indlægget