Et nyt Solution Site går i luften

Kategori: Solution Site Udgivet: 7. april 2017

solution-site-blog-banner07-04-2017psd
Hvis du går med tankerne om at få lavet en hjemmeside så har vi en løsning til dig. Har du brug for en simple hjemmeside hvor du kan fortælle om din virksomhed og hvor folk kan kontakte dig? Måske en løsning der ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene og som stadig ser flot og præsentabel ud?

Så er vores nye Solution Site noget for dig.

Solution Site er en komplet hjemmesideløsning, designet og sat op af os, der indeholder alt det du har brug for til at blive fundet på nettet. En forside med plads til banner, tekst og billeder, en produktside til at vise tilbud på, en ”Om os” side, og en kontaktside med kontaktoplysninger. Samtidig leverer vi også personlig support, både hvad angår det tekniske og det mindre tekniske. Vi tilbyder en fleksibel løsning og vi er altid klar på at finde en løsning der passer til din virksomhed.

Kampagnetilbud!
Få en hjemmeside til 0kr,- i oprettelse.
Klik her solutionsite.dk og læs mere!

Grunden til at vi kan levere et Solution Site af denne art er at det er IT praktikanter, IT studerende og nyuddannede unge der sætter siderne op, i samarbejde med mere erfarende udviklere der kvalitetssikre hjemmesiderne. Dette åbner op for at alle kan få en hjemmeside til en fornuftig pris, og giver erfaring til vores studerende og nyuddannet og forhåbentlig et vedvarende samarbejde mellem jer og os.

Kunne du tænke dig at videre mere, så klik her

Del indlægget