Ny medarbejder kreerer moderne hjemmeside til dansk software virksomhed.

Kategori: Solution Site Udgivet: 5. april 2018

Rackbeat er en ny og spændende virksomhed som tilbyder et moderne Warehouse Management System, der lader deres kunder styre deres lager på en nem og overskuelig måde.

Rackbeat skulle i den forbindelse have lavet en hjemmeside, der afspejlede deres moderne stil og solide funktioner, med forskellige grafiske elementer i toppen af hver underside som giver brugeren et klart billede af at hver underside er unik.

Rackbeats hjemmeside skal ud over at give deres kunder et godt overblik over produktets funktioner også huse en wikiside hvor rackbeats kunder kan se videoguides og læse om hele deres Warehouse Management System.

Hjemmesiden har også en blog, hvor det vil være muligt at følge med i opdateringer og nyheder, samt en kontaktformular så det altid er muligt at komme i kontakt med Rackbeat.

I forbindelse med udvikling af Rackbeat vil vi så sige hjertelig velkommen til Anders som er vores nye ansigt på kontoret, og allerede den første dag fik Anders til opgave at udvikle Rackbeats hjemmeside og fik løst opgaven med stor tilfredshed fra Rackbeat.

Anders Cramer Nielsen er vores nye Forretningskonsulent hos Solution Team. Han skal tage sig af hjemmesider, projektledelse og kundesupport. Anders er uddannet Web-integrator og Multimediedesigner. Det er det der gør at han kan hjælpe jer fra start til slut.

Anders havde dette at sige, efter hans første uge hos Solution Team:
“Det har været en supergod oplevelse da jeg er blevet kastet ud i jobbet med det samme. Alle på kontoret har taget godt i mod mig og jeg ser frem til at samarbejde med alle her hos Solutionteam samt vores nuværende og nye kunder.”

RBheader

 

Del indlægget