3 ting du skal vide, når du skal have en hjemmeside

Kategori: Solution Site Udgivet: 11. april 2018

Med en hjemmeside får du ubegrænsede muligheder for at komme i kontakt med de 94 pct. af den danske befolkning, som dagligt er online. Du får ubegrænsede muligheder for at markedsføre din virksomhed, dine produkter og/eller services til de 3,4 mio. danskere, som køber varer eller tjenester på internettet.

Skal du have en ny hjemmeside? Så får du her 3 ting du skal vide, når du skal have en hjemmeside:

1. Du skal have en mobilvenlig hjemmeside

I dag er der flere danskere, som går på nettet fra en tablet end fra en stationær computer, og 9 ud af 10 danskere går dagligt på nettet med deres smartphone. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside designes så den er 100% kompatibel med alle enheder – smartphones, tablets, bærbare og stationære computere.

Når du har en responsive hjemmeside, så har du en mobilvenlig hjemmeside og dermed en brugervenlig hjemmeside. Med Solution Site får du en brugervenlig hjemmeside, som dine kunder kan tilgå uden problemer fra alle enheder.

2. Du skal have en hjemmeside, som er let at opdatere

Det er ikke uden grund, at der i dag findes omkring 19.500.000 WordPress hjemmesider på nettet. WordPress er et content management system, som gør det let for dig at administrere din hjemmesides indhold. På den måde kan du altid holde din hjemmesides indhold korrekt og relevant.

Med Solution Site, som er en hjemmesideløsning bygget op omkring WordPress, får du dermed fuld adgang til din egen hjemmeside.

3. Du skal have en hjemmeside som kan findes på Google (SEO)

Google er en tekstindekseringsmaskine. Google gennemgår den tekst, som du har på din hjemmeside og viser din hjemmeside i søgeresultaterne, når en bruger søger på et ord eller en sætning, som matcher din hjemmesides indhold. Men også andre faktorer spiller ind, blandt andet din hjemmesides sikkerhed.

Med Solution Site får du opsætning af SEO, sikkerhed og backup. Det betyder, at din hjemmeside nemmere kan findes med Google, at den er beskyttet mod angreb og at den kan genskabes, hvis uheldet er ude.

Fra 0 kr. i oprettelse får du ubegrænsede muligheder

Med Solution Site får du en komplet hjemmeside fra 0 kr. i oprettelse. Med en hjemmeside kan du skabe værdi for din virksomhed. Du får mulighed for at holde åbent 24 timer i døgnet, få flere kunder, få mere indflydelse og meget mere.

Skal du have en ny hjemmeside? Lad os kontakte dig.

Billede af solutionsite.dk

Del indlægget