Microsoft møder udfordringer med deres nye april opdatering

Kategori: Solution365 Udgivet: 24. maj 2018

Blogbanner maj 2018 Windows 10 opdatering

Den nye april opdatering (kaldet Windows 1803) til Windows 10 fra Microsoft er løbet ind i nogle udfordringer i forhold til dens påvirkning af visse systemer.

Flere IT hjemmesider (Computer World og Version2) har fået rapporteret ind, at folk med specifikke SSD harddiske har oplevet, at deres computer er gået død efter opdateringen.

Det drejer sig om SSD harddiske fra Intels 600p- og Pro 6000p -serier, hvor opdateringen kan få computeren til at genstarte uendeligt eller gå helt død. Det er dog ikke kun disse harddiske der er ramt. Selv Microsofts egne Microsofts Surface Pro (2017) computere kan blive ramt af fejlen.

Indtil Microsoft har fundet en løsning på dette, har de lagt en blokering af opdateringen ind på enheder,som fejlen er fundet på. Er man allerede blevet ramt af fejlen, så henviser Microsoft til denne artikel, hvori man bliver guidet i at genoprette sin computer fra et tidligere stadie før opdateringen.

Har du en computer som er sat op af os med antivirus programmet Kaspersky, så anbefaler vi at du kontakter os, da der skal installeres en speciel opdatering, ellers kan den nye windows opdatering skabe problemer for dig også.

Har du brug for hjælp til at få din computer køreklar igen,
er du altid velkommen til at kontakte os på
tlf. +45 71 99 06 06 eller info@solutionteam.dk

Her er hvad Windows 10 april opdateringen indeholder:

Er du ikke ramt og kunne du tænke dig at læse mere om den nye opdatering klik her

Del indlægget