Microsoft råder bod på deres april opdatering

Kategori: Solution365 Udgivet: 7. juni 2018

2018-06-07 blogbanner Microsoft patch

Efter en skæv modtagelse af deres nye forårsopdatering har Microsoft været i gang med at løse en masse af de udfordringer, som den nye opdatering introducerede i slutningen af april.

Som vi skrev for et par uger sider (Læs her), så kunne der opstå problemer med den nye opdatering for et antal brugere af Microsofts produkter, især dem med en SSD harddisk. I deres seneste opdatering har Microsoft dog løst dette (Mere om opdateringen).

Hvis du vil hente april opdateringen (1803), opfordres du til at vente, indtil opdateringen tilbydes til din enhed (Windows vil selv bede dig om at opdatere).

Hvis du dog er erfaren bruger på en aktivt vedligeholdt version af Windows 10 og vil installere den nye opdatering, kan du søge manuelt efter opdateringer.

Skriv “Indstillinger” i fanen Søg på din Windows linje.
På siden Indstillinger skal du navigere til Opdatering og sikkerhed > Windows Update > klikke på “Søg efter opdateringer”, som vil indeholde denne løsning.

Har du en computer som er sat op af os med antivirus programmet Kaspersky, så anbefaler vi, at du kontakter os, da der skal installeres en speciel opdatering, ellers kan den nye windows opdatering også skabe problemer for dig.

Har du brug for hjælp til at få din computer køreklar igen,
er du altid velkommen til at kontakte os på
tlf. +45 71 99 06 06 eller info@solutionteam.dk

Her er hvad Windows 10 april opdateringen indeholder:

Er du ikke ramt og kunne du tænke dig at læse mere om den nye opdatering klik her

Del indlægget