BLACK FRIDAY: Office 365 GDPR-Opsætning (Spar 50%)

Kategori: Solution365 Udgivet: 22. november 2018

BLACK FRIDAY: Office 365 GDPR-Opsætning (Spar 50%)

Husk at du i denne uge kan spare 50% på en GDPR-opsætning i Office 365 hos Solution Team.

Tilbuddet er en nem løsning på Persondataforordningens mange krav til din virksomhed – og du undgår GDPR-bøvl og bøder.

Om GDPR-opsætningen

GDPR-bøvl dækker over den tid og energi, det kræver, når man manuelt skal gennemgå mails, billeder og dokumenter for personfølsomt indhold. GDPR-opsætningen i Office 365 giver dig mulighed for at kategorisere mails, billeder og dokumenter i OneDrive, SharePoint og Outlook. På den måde kan du nemt bestemme, hvem der har adgang til at redigere og slette filer, ligesom du kan vælge at kategorisere data med personfølsomt indhold sådan, at de slettes automatisk efter en given periode. Det giver dig både tryghed og et bedre overblik, når du ved præcis hvordan jeres data håndteres.

Lad os hjælpe dig

Er du interesseret i en GDPR-opsætning af jeres Office 365?
Kontakt os på tlf. +45 71 99 06 06 for at høre mere.

Del indlægget