50% på oprettelse af Office 365-bruger

Kategori: Solution365 Udgivet: 26. november 2018

Julekalender låge nr. 1: Spar 50% på oprettelse af Office 365-bruger

Juletilbud: Spar 50% på oprettelse af Office 365-bruger

Velkommen til Solution Teams julekalender! Glæd dig; for hver uge frem til juleaften gør vi ventetiden lidt lettere med nye, julevenlige priser for dig og din virksomhed.

I hele uge 48 kan du fx spare 50% på oprettelsen af en ny bruger i Office 365.

Tilbuddet er til dig, som har eller gerne vil have Office 365 i din virksomhed og som derfor har brug for at oprette en medarbejder eller kollega som bruger.

Om Office365:

Office 365 giver dig alle de hjælpemidler, en moderne arbejdsplads behøver; så du kan bruge tiden på det, du tjener penge på. Løsningen giver dig bl.a. mulighed for at arbejde sammen med dine kollegaer via en professionel e-mail og kalender i Outlook, oprette arbejdsgrupper og holde online møder i Teams, samarbejder i kendte og elskede programmer som Word, Excel og PowerPoint eller at samle og dele virksomhedens viden i SharePoint. Samtidig giver Office 365 dig mulighed for en række opsætninger, der beskytter din virksomhed mod online trusler og lækager. Derved kan du beskytte personlige oplysninger og overholde regler og standarder indført med Persondataforordningen (GDPR).

Lad os hjælpe dig

Er du interesseret i oprettelse af en Office 365-bruger?
Kontakt os på tlf. +45 71 99 06 06 for at høre mere.

Del indlægget