Gem dine filer i skyen

Kategori: Solution365 Udgivet: 24. oktober 2019

Det at gemme sine filer (dokumenter, billeder, video mm.) lokalt på ens egen computer, rummer en række udfordringer, der alle relaterer sig til det overordnede problem; filerne er kun tilgængelige på den ene computer!

Det betyder, at du ikke kan tilgå dine filer, når du er på farten. Hvis du gerne vil dele fx en mappe med dokumenter med din kollega eller kunde, så skal du til at sende dem den mappe! – Og hvis din computer af den ene eller anden årsag skulle gå ned, så mister du dine filer.

Hvis du derimod gemmer dine filer i skyen, så er dine filer altid tilgængelige.

Du kan befinde dig foran en hvilken som helst enhed: din computer, andres computer, en tablet eller en smartphone… – og det har ingen betydning om styresystemet hedder Android eller iOS; du vil kunne tilgå dine filer via din sædvanlige browser (Chrome, FireFox, Safari, Microsoft Edge mv.).

Kort sagt så kan du altid nemt tilgå dine filer, hvis de er gemt i skyen:

  • Uanset hvor du befinder dig
  • Fra en hvilken som helst computer, tablet eller smartphone
  • Fra en hvilken som helst browser med en internetforbindelse
  • Og dele dem ved at give adgang til fx en mappe eller et dokument

Hvor meget fylder 1.000.000 dokumenter?

Med OneDrive kan du gemme dine filer i skyen. Du får altså alle ovennævnte fordele og med et Office 365 abonnement får du endnu flere fordele.

Hvis du arbejder på et dokument, men skifter enhed undervejs (fx fra computer til iPad), så kan du med et Office 365 abonnement være sikker på at åbne den rigtige version af dokumentet på din iPad, – også selvom du måske ikke har haft den tændt i et par uger.

Desuden vil du, når du åbner dokumentet i Word, lande præcis der i dokumentet, hvor du slap det sidst. Du slipper altså for at bladre igennem siderne, før du kan genoptage arbejdet.

Med et Office 365 abonnement får du desuden 1tb lagerplads. Dvs. at du kan opbevare fx 310.000 billeder, 500 timers video eller 1.000.000 dokumenter i dit OneDrive!

Del indlægget