Kategori: Solution365 Udgivet: 31. oktober 2019

Vi skylder en forklaring   

– på hvad Microsoft Office er!  

Du har uden tvivl stiftet bekendtskab med Microsoft Office. For eksempel gennem Word, Excel, PowerPoint, Outlook eller Skype.   

MEN Office kan langt mere end de fleste ved. Især efter Office 365 gik i luften tilbage i 2001.   

Hvad er Office 365?  

Den væsentligste ændring i overgangen til Office 365 må siges at være overgangen til at have et cloudbaseret produkt. Derudover gik man væk fra engangsbetalingen og begyndte på abonnementsbetaling.   

Man får stadig de gode, gamle programmer på sin computer, men nu er de også forbundet med skyen. 

Du kan med Office 365 adgangtil Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Planner, OneDrive, Exchange, SharePoint, Access, Skype, Yammer og Microsoft Teams.  

FUNFACT: ”Office har over 1.5 billioner brugere verden over.”  

Office 365 i virksomheder  

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos  Solution Team er store fortalere for Office 365. Vi ser gang på gang, hvordan det hjælper virksomheder med at vokse i kommunikation og derved også produktivitet.   

Et værktøj som Outlook, der alle dage har været et fantastisk værktøj til mail og kalender, er med Office 365 blevet endnu mere fordelagtigt for virksomheder, da det er forbundet med andre værktøjer såsom Microsoft Teams.   

Microsoft Teams er et kommunikationsværktøj, der tillader kommunikation i og på tværs af afdelinger og teams, men også tillader ekstern kommunikation med for eksempel samarbejdspartnere eller kunder. Microsoft Teams er en af vores darlings hos Solution Team. Blandt andet fordi Teams spiller godt sammen med en anden af vores gode venner, nemlig SharePoint.  

SharePoint er basalt set et online dokumentbibliotek, der tillader dig at dele dokumenter og information med kollegaer eller kunder. Nok er det et dokumentbibliotek, men det er et meget fleksibelt et af slagsen, der kan bruges forskelligt i alle organisationer. For eksempel kan Teams og SharePoint tilsammen fungere som et fremragende intranet.  

Virksomhedens størrelse er ligegyldig

Alt i alt er Office 365 et meget kraftigt værktøj,der er rustet til at løse IT-administration i alt fra små til store virksomheder. Man betaler kun for det man bruger.

Dette var blot et udpluk af de muligheder Office 365 indebærer.  

Vi håber du fik noget ud af dette indlæg, og hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne. 

Del indlægget