Tilgængelighed i SharePoint

Kategori: Solution365 Udgivet: 18. november 2019

Helt basalt, så er SharePoint et dokumentstyrings- og samarbejdsværktøj udviklet af Microsoft, der kan fungere som intranet med henblik på interne formål til at hjælpe med at bringe en virksomheds IT sammen.

En klar fordel ved SharePoint er tilgængeligheden. Virksomhedens dokumenter bliver pludselig meget lettere at finde og opbevare. 

Intranet 

Dette er dog langt fra den eneste fordel. Som tidligere nævnt kan SharePoint fungere som intranet, hvilket vi til enhver tid vil anbefale en virksomhed med flere ansatte at gøre brug af. Her kan blandt andet samles alt fra sider med formalia som personalehåndbøger, lister over virksomhedens aktiver, eller oversigter over salg, møder, kalender, opgaver, regnskaber og meget mere.

Del indlægget