SharePoint og Teams sammen

Kategori: Solution365 Udgivet: 22. november 2019

Før i tiden brugte virksomheder Microsofts produkter mere særskilt, hvilket vil sige, at man brugte SharePoint til dokumenter, Skype til møder og Outlook til mails samt kalender.

Nu, hvor er Teams kommet på banen og har samlet alle disse egenskaber, fristes man til at tro, at Teams er en erstatning af de gamle værktøjer, men det er ikke tilfældet. For selvom SharePoint og Teams tilsammen gør det nemmere at samarbejde og spiller godt sammen, så er det stadig vigtigt at forstå, at det er to forskellige værktøjer.

SharePoints robuste dokumentstyringssystem kan integreres med Teams-miljøet og dermed gøre Teams endnu bedre. Teams er udarbejdet med henblik på at bruge allerede eksisterende Microsoft produkter men ikke for at erstatte den, men derimod for at give dem mere værdi.

Del indlægget