Kategori: Solution Site Udgivet: 28. november 2019

I sidste uge skrev vi:

“Et af de store taleemner, når det kommer til WordPress er, at sikkerheden ikke er i top, og at de nemt bliver hacket. At siderne ofte bliver forsøgt hacket er en ærgelig men helt naturlig sandhed. Men når over 26% af internettet består af sider udviklet på det samme skelet, er det desværre naturligt for hackere hele tiden at forsøge at finde huller i systemet. Når det er sagt, skal det også siges, at det er yderst, yderst sjældent, at en side, der bliver vedligeholdt og opdateret….”

Nu vil vi udnytte chancen til at fortælle, hvordan vi, hos Solution Team, sørger for, at de WordPress-sider vi hoster er i sikkerhed:

 

1. Begrænsning af login-forsøg

Vi sætter begrænsning på, hvor mange forsøg du har til at logge på. Samtidig øger vi login-sikkerheden ved at blokere en IP, hvis en bruger forsøger at logge ind med et brugernavn, der ikke eksisterer.

 

2. Flytning af login-stien

Ved at ændre stien til login-siden, mindskes muligheden for at potentielle hackere kan finde den. Derudover blokerer vi direkte adgang til php-login-filen (wp-login.php).

 

3. Anti-spam

Vi bruger de bedste og mest sofistikerede værktøjer mod spam på WordPress, så du ikke modtager falske mails fra hjemmesiden, eller får et hav af falske kommentarer på dine indlæg.

 

4. Trojanske heste og andet malware

Vi installere de bedste værktøjer til automatisk at fjerne vira, trojanske heste og andet malware.

 

5. Scanning af filer

Dine filer bliver løbende scannet. Alle dine filer; også temaer og plugin-filer.

 

Del indlægget