Hvad koster en hjemmeside ?

Kategori: Solution Site Udgivet: 2. december 2019

Svaret på spørgsmålet “Hvad koster en hjemmeside” er kompliceret at svare på, da der er så mange forskellige parametre involveret.

Når vi, hos Solution Team, estimerer pris på hjemmeside design og udvikling, stiller vi altid spørgsmål til følgende:

Hvad skal din hjemmeside kunne?

Når man beregner prisen på en side er funktioner vigtige. En hjemmeside er nemlig ikke bare en hjemmeside. Skal din hjemmeside f.eks. have en shop, formularer eller nogle mere skræddersyede funktioner, så tager det længere tid at udvikle, og dermed koster det også flere penge.

Hvordan skal din hjemmeside se ud?

Har du et bestemt design, du gerne vil have? Har du i forvejen en designlinje, der skal følges? Hvor mange sider har din side? Skal der laves infografik til din side? Spørgsmålene til designet af siden kan være mange.

Har du tekster?

Har du selv tekster til din hjemmeside eller skal vi forfatte teksterne til din hjemmeside? Har du nogle tekster I forvejen? Skal dine tekster være SEO-optimerede?

Pris:

Vi har forsøgt at gøre det nemt for vores kunder, og har derfor lavet en standardpakke til dem, der ønsker en hjemmeside.

Pakken hedder Solution Site, og heri indgår 20 timers hjemmesideopsætning fordelt således: 10 timer på design, 5 timer på teknisk opsætning, 4 timer på sparring og dialog og 1 time på præsentation.

Denne pakke koster 10.000 kroner, og kommer rigtig godt omkring alle hjørner af udviklingen af dit site.

Herudover kan du valgfrit købe månedlig support for 1.000 om måneden, der inkluderer hosting og 2 timers support.

 

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder ift. Solution Site i dette link

Del indlægget