Design

Hos Solution Team har vi vores gang hos mange forskellige virksomheder, og vi har igennem mange år samlet på gode kunder.

Samarbejde giver det bedste resultat

For os er det vigtigt, at udarbejdelsen af en hjemmeside altid foregår som et samarbejde mellem jer og os. Uanset om det drejer sig om opdatering, redesign eller etablering af en helt ny hjemmeside, foregår arbejdet i en dialog mellem jeres behov og vores tekniske viden. På den måde sikrer vi sammen et resultat, som både I og vi kan være stolte af.

Den røde designtråd

Vi arbejder ud fra målet om at skabe en rød designtråd gennem hele den visuelle profil, så alt fra jeres hjemmeside og jeres sociale medier til visitkort, logoer og arbejdstøj matcher. På den måde sikrer vi sammen et stærkt visuelt udtryk, så jeres virksomhed står stærkere på alle platforme.

Vi designer hovedsageligt i WordPress, et system der bruges over hele verden, og som gør det let for både jer og os at lægge billeder og tekster op på siden.

Lad os hjælpe dig

Trænger jeres hjemmeside til et redesign? Besøg solutionsite.dk eller har I brug for en helt ny platform? Ring eller send en besked via vores kontaktformular og lad os sammen finde den løsning, der matcher jeres behov.

Få løst jeres IT-problemer

Kontakt os via kontaktformularen

Nyheder

Intelligente e-mail-signaturer med CodeTwo

Vi er partnere med CodeTwo og kan derfor tilbyde opsætning af intelligente email, der virker på alle enheder.   Hvorfor er... læs mere