Praktikplads

Skub din karriere i gang med et praktikforløb hos Solution Team. Med en unik mulighed for at skabe en relation mellem teori og praksis fra erhvervslivet.

Har du lyst til at afprøve de ting, du har lært i skolen, i det virkelige erhvervsliv og samtidig lære helt nye ting? Hvis du kommer i praktik hos os, har vi udviklet et intensivt og lærerigt praktikforløb, der klæder dig på til at arbejde med mange forskellige discipliner inden for lige netop dit specialområde; om du er datamatiker, webudvikler, multimediedesigner eller noget helt fjerde, så kan vi sikre dig en skræddersyet plan, der har til mål at udvide din horisont.

Vi har altid brug for dygtige og motiverede medarbejdere, som brænder for det, de arbejder med, og et praktikforløb hos os kan hurtigt booste din karriere, viden og erfaring. Det vil både styrke dit CV og give dig et bedre billede af, hvordan det virkelige erhvervsliv hænger sammen.

Vores mål er at udvikle dig og dine talenter, så du på sigt har en reel mulighed for fastansættelse efter afsluttet uddannelse.

Vi søger to praktikanter til forårssemesteret 2018.

  • En praktikant som gerne vil arbejde med WordPress, plug-ins og PHP udvikling, læs mere her: Praktikbeskrivelse (pdf)
  • En praktikant som gerne vil arbejde med Microsoft Office 365, SharePoint og C# webapplikationer, læs mere her: Praktikbeskrivelse (pdf)

Vi søger to praktikanter til efterårssemesteret 2018.

  • En praktikant som gerne vil arbejde med WordPress, plug-ins og PHP udvikling
  • En praktikant som gerne vil arbejde med Microsoft Office 365, SharePoint og C# webapplikationer

Vi søger i øjeblikket ikke flere praktikanter.

Vi søger først igen til forårssemesteret 2021.

Hos os får du:

  • Et forløb, der klæder dig på til at arbejde med de vigtigste områder inden for dit speciale, om det så omhandler webudvikling, webdesign eller noget helt tredje.
  • Ansvar fra starten, som vil vokse i takt med din udvikling.
  • Gode karrieremuligheder
  • Mulighed for at deltage i forskellige kurser.
  • Et ulønnet praktikforløb, hvor du får fri adgang til vores lækre frokostordning, kaffe/te samt dine kollegaers store erfaring og viden.

Hvilken type kandidater er vi på udkig efter?

Vi stiller ingen krav til din uddannelsesbaggrund. Om du er i gang med din kandidat, din bachelor eller noget helt tredje er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er dygtig, engageret, indstillet på at lære og deler vores høje ambitionsniveau – og at du har mulighed for at afsætte 3-5 måneder til at lære en masse om dit speciale.

Bliv en del af vores familie

Vi tilbyder dig en attraktiv praktikplads i udkanten af København med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil samtidig indgå i teamet på lige fod med alle os andre og får muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team, hvor vi tager os af hinanden.

Det praktiske

Du er velkommen til at ringe for at høre mere om praktikplads og mulighederne hos Meik Børner, tlf. 71 99 06 06. Motiveret ansøgning med oplysninger om uddannelse samt ren straffeattest, kopi af eksamensbeviser og eventuelt relevante referencer sendes til Meik Børner på e-mail:  job@solutionteam.dk.

Med venlig hilsen

Dine forhåbentlig kommende kollegaer.

Nyheder

Intelligente e-mail-signaturer med CodeTwo

Vi er partnere med CodeTwo og kan derfor tilbyde opsætning af intelligente email, der virker på alle enheder.   Hvorfor er... læs mere