Samarbejdspartnere

Microsoft Sølv Partner logo

Microsoft

Microsoft Sølv Partner

Lad os samle jeres data ét sted med Microsoft Office 365. Med blot én leverandør får I alle de redskaber og services, der gør dagligdagen lettere for jeres virksomhed.

Mere om Microsoft

Kaspersky logo

Kaspersky antivirus

Registreret partner

Hos Solution Team tager vi online trusler alvorligt. Derfor bruger vi Kaspersky Antivirus, der er et gennemprøvet og prisvindende antivirusprogram.

Mere om Kaspersky

Keepit logo

Keepit backup- og restore

Registreret partner

Keepit er et uafhængigt backup- og synkroniseringsprogram og løsningen til dig, der ønsker solid dækning af alle virksomhedens data i Office 365.

Mere om Keepit

Billy logo

Billy regnskabsprogram

Det brugervenlige regnskabsprogram Billy, gør det nemt for dig at sende faktura, uploade kvitteringer og bogføre og bevare overblikket over din økonomi.

Mere om Billy

e-conomic logo

e-conomic regnskabsprogram

Det online regnskabsprogram e-conomic, er anbefalet af revisorer og bogholdere og kan nemt skræddersyes til lige præcis din virksomheds behov.

Mere om e-conomic

Scoro logo

Management software

Scoro management software, hjælper dig med at strukturere dit arbejde og er bygget til at samle dit team, projekter, salg og rapporter.

Mere om Scoro

Zendesk logo

Kundeservice og support

Zendesk platformen hjælper dig med at servicere og supportere dine kunder og gør det muligt at interagere med kunderne på utallige kanaler.

Mere om Zendesk

CodeTwo logo

CodeTwo Email Signatur

Registreret partner

CodeTwo til Microsoft Office 365 er et administrativt værktøj, der forbedrer din evne til at administrere virksomhedens mailsignaturer.

Mere om CodeTwo

Zitcom logo

Zitcom hostingselskab

Wannafind, ScanNet, Curanet, UnoEuro, Cloud.dk og DanDomain er en række af cloud- og hostingbrands under modeselskabet Zitcom.

Mere om Zitcom