Få en IT-løsning, der arbejder for dig

Når du driver en enkeltmandsvirksomhed, har du brug for en IT-løsning, der klarer mest muligt for dig. Med Solution 365 Grundpakken får du de populære Office-programmer kombineret med maksimal sikkerhed både online og offline. Samtidig får du mulighed for at gemme dine filer, billeder eller kundesager sikkert i skyen med f.eks. OneDrive og SharePoint.

En pakke der passer!

Solution 365 er en IT-løsning tilpasset dine behov. Ved kun af vælge den type og det antal pakker, der passer til dine ansattes antal og arbejdsopgaver, undgår du udgifter til dyre standardløsninger. Hvis du er alene i din virksomhed eller hvis dine ansatte arbejder det meste af deres tid på kontoret, er Solution 365 Grundpakken løsningen til dig!

Det  får du med Solution 365 Grundpakken:

Kontakt Solution Team og bestil på tlf. +45 71 99 06 06

 Jeg fik nemme værktøjer til regnskab, tekstarbejde og backup af mine billeder!

Tilgaard Glas er en lille enkeltmandsvirksomhed; og det betyder en travl hverdag, hvor min tid først og fremmest går med at servicere kunderne. Derfor havde jeg brug for nogle ret simple IT-værktøjer, så jeg nemt kunne lave regnskab eller skrive mindre tekster.

Med min Solution 365-løsning fik jeg bl.a. Office-pakken med Excel og Word, der jo klarer de opgaver helt perfekt. Samtidig fik jeg et program som OneDrive, der fungerer godt til backup af de billeder, jeg tager, når jeg har færdiggjort et job ude hos kunderne.

– Claus Tilgaard, Tilgaard Glas ApS

Send en besked

Vi er Microsoft sølv partner.

Vi er Kaspersky partner.