Få en IT-løsning, der passer til jeres behov

Solution 365 Grundpakken er for dig, der er virksomhedsejer eller kontoransat. Her får du de populære Office-programmer, mulighed for at gemme alt dit data i skyen og maksimal sikkerhed både online og offline. Solution 365 Tillægspakken giver samtidig dine mobile kollegaer – f.eks. sælgere, håndværkere eller servicefolk – en række simple og fleksible IT-værktøjer til brug på telefon eller tablet ude hos kunden eller på farten i firmabilen.

En pakke der passer!

Solution 365 er en IT-løsning tilpasset dine behov. Ved at vælge de pakker, der passer til jeres arbejdshverdag og antal, betaler I kun for det, I hver især reelt har brug for – og undgår derved dyre standardløsninger.

Hos Solution Team har vi designet vores to pakker til virksomheder med flere ansatte sådan, at de forskellige typer medarbejdere får præcist de IT-værktøjer, der understøtter dem bedst muligt i deres arbejdsopgaver; uanset om de arbejder på kontoret og som servicemedarbejdere på farten.

Det  får du med Solution 365 Grundpakken og Solution 365 Tillægspakken:

Kontakt Solution Team og bestil på tlf. +45 71 99 06 06

 Vi kan levere bedre kundeservice med vores Solution 365-løsning!

I vores sikkerhedsfirma er vi på farten stort set hele dagen, og derfor havde vi brug for at kunne tilgå vores fælles filer, servicesager og tegninger fra vores telefoner eller iPads – f.eks. i firmabilen eller ude hos kunden.

Hos Solution Team fik vi opsat OneDrive og Teams, der har gjort det muligt for os at arbejde sammen i en travl hverdag på farten. Nu kan vi f.eks. let hente og dele filer med hinanden i OneDrive eller koordinere vores arbejdsopgaver internt via chatfunktionen i Teams eller i kalenderen.

Office 365 har uden tvivl givet os en mere effektiv arbejdshverdag og det smitter i sidste ende af på vores kunder. Vi leverer jo en meget bedre kundeservice, når vi ikke skal bruge kræfter og tid på at få det interne samarbejde og vores basale vidensdeling til at hænge sammen …!

– Gert Andreassen, GA Teknik

Vi er Microsoft sølv partner.

Vi er Kaspersky partner.